Ще один міжнародний перестраховик прозвітував про результати за перший квартал

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна перестрахувальна компанія RenaissanceRe (RenRe) опублікувала результати за перший квартал, у якому валова сума виписаних премій (GPW) склала майже $4 млрд, що на 43% більше за аналогічний показник минулого року. Обсяг чистого преміального доходу RenRe становив $2,4 млрд проти $1,7 млрд роком раніше.

Як стало відомо інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу перестраховика, чистий прибуток за перший квартал 2024 року склав $365 млн проти прибутку $564 млн у першому кварталі 2023 року.

«Ми раді оголосити ще один винятковий квартал, який характеризується високою прибутковістю, суттєвим зростанням та постійними попутними вітрами, що лежать в основі наших трьох драйверів прибутку. Успішне оновлення портфеля RenaissanceRe та Validus поглиблює наші партнерські відносини з нашими клієнтами». – прокоментував президент та головний виконавчий директор Кевін Дж. О’Доннелл.

Раніше повідомлялося, що перестрахувальна компанія Arch Capital у першому кварталі 2024 року наростила прибуток на 329 млн. до $1,1 млрд.

Коментарі