Швейцарська Credit Suisse намагається отримати $440 млн у суперечці про банкрутство Greensill

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська банківська група Credit Suisse ініціює судовий розгляд щодо японської SoftBank Group та грошової компенсації у розмірі $440 млн.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, відповідне клопотання про порушення судового розгляду надіслано представниками Credit Suisse до Високого суду Англії.

Нагадаємо, після новини про банкрутство фінтех-стартапу Greensill швейцарська банківська група Credit Suisse тимчасово призупинила операції чотирьох своїх фондів, пов’язаних із Greensill. Одним із найбільших інвесторів збанкрутілої компанії Greensill Capital є SoftBank, який спільно з General Atlantic інвестував у стартап $1,7 млрд.

У свою чергу SoftBank назвав «відчайдушною спробою» ініціативу Credit Suisse і дорікнув перекладанню відповідальності «у своїх невірних інвестиційних рішеннях».

«Ми категорично відкидаємо будь-які помилкові припущення про те, що будь-який підрозділ SoftBank колись мав намір або фактично завдав шкоди інтересам Credit Suisse або його фондам», – йдеться у заяві SoftBank.

Коментарі