Швейцарська Helvetia Group завершила продаж підрозділу страхування життя в Іспанії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська Helvetia Group оголосила про завершення продажу частки в іспанському страховику життя Sa Nostra Vida банку Caixabank. Про угоду було оголошено у червні цього року. Згідно з прес-релізом Групи, Helvetia раніше володіла цією часткою через компанію Caser.

Відомо, що вартість продажу склала 262 млн євро і, за інформацією Helvetia, ці кошти «принесуть компанії Caser високий двозначний прибуток».

«Продаж є частиною реалізації стратегії Helvetia 20.25 і знижує схильність до ризику в життєвому бізнесі Групи. Водночас із цією угодою та збільшенням частки Caser влітку Helvetia ще більше зміцнює бізнес non-life», – йдеться у прес-релізі.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Helvetia Insurance розширює свою присутність на страховому ринку Іспанії з придбанням 70% акцій іспанської страхової компанії Caser. Через 2,5 року частка Helvetia зросла на 10%.

Свою історію Helvetia Insurance веде із 1858 року. На сьогоднішній день у страховика понад 7 млн ​​клієнтів та 11,5 тис. співробітників. Її штаб-квартира розташована у швейцарському Санкт-Галлені.

Коментарі