Швейцарська Swiss Re планує чистий прибуток у 2024 році понад $3,6 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У зв’язку з переходом у 2024 році на стандарти МСФЗ швейцарська страхова група Swiss Re оголосила оновлені цілі за основними фінансовими показниками.

Група має намір досягти показника чистого прибутку в 2024 році понад $3,6 млрд і рентабельність власного капіталу понад 14%.

Сегмент страхування життя та здоров’я L&H Re внесе $1,5 млрд, майнового перестрахування від нещасного випадку P&C Re планує досягти сукупного показника МСФЗ на рівні менше 87% до 2024 року. Компанія Corporate Solutions планує досягти сукупного коефіцієнта лише на рівні менше 93%.

«Swiss Re має хороші можливості для отримання вигоди від більш економічного погляду, який забезпечує стандарт бухгалтерського обліку МСФЗ, що відображено в опублікованих сьогодні цілях», – прокоментував Крістіан Мументалер, генеральний директор Swiss Re.

Раніше рейтингове агентство Fitch Ratings переглянуло прогноз швейцарської страхової групи Swiss Re, підвищивши його до рівня «позитивний». Раніше цей показник від Fitch Ratings був на рівні стабільний.

Коментарі