Швейцарська Swiss Re використовує альтернативний капітал JP Morgan

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова та перестрахувальна компанія Swiss Re повідомила про успішне закриття угоди стоп-лосс із фінансуванням під керівництвом JP Morgan.

Фінансування засноване на інноваційній гібридній угоді, укладеній із JP Morgan у квітні 2022 року. Угода стала першою у своєму роді комбінацією банківського фінансування та цінних паперів, пов’язаних зі страхуванням (ILS).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Swiss Re відомо, що угода надає Swiss Re андеррайтинговий захист на суму $700 млн, підтримуючи прагнення Групи до прибуткового зростання.

«Угода стоп-лосс забезпечує захист від серйозних збитків від андеррайтингу у Swiss Re Group у 2023–2027 фінансових роках. Очікується, що угода не лише дозволить Swiss Re розширити свій бізнес у сприятливих ринкових умовах, а й позитивно вплине на нормативні та рейтингові вимоги Swiss Re до капіталу», – йдеться в прес-релізі.

Раніше повідомлялося, що Swiss Re проводить реорганізацію своїх бізнес-підрозділів з метою підвищення їхньої ефективності.

Коментарі