Швейцарська Swiss Re визнає неможливість виконання заявлених цілей на рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Swiss Re опублікувала попередні підсумки за третій квартал, повідомивши про очікуваний збиток у розмірі $500 млн. Згідно з прес-релізом Swiss Re, Група «навряд чи досягне цільового показника рентабельності власного капіталу (ROE) на 2022 рік, що становить збереже свої цілі щодо прибутковості на 2024 рік».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що Swiss Re зазнала серйозних втрат через атлантичний ураган Ян. Очікувані застраховані втрати внаслідок цієї події для Swiss Re оцінюються $1,3 млрд. У розрізі видів страхування сектор життя та здоров’я принесе Групі прибуток, як і було заплановано на початку року.

Swiss Re, незважаючи на високі збитки, має достатній запас міцності, щоб зберегти сильну позицію щодо капіталу та платоспроможності.

Нагадаємо, за оцінками аналітиків Verisk, сукупні застраховані збитки від урагану Ян досягли $57 млрд. Цей обсяг включає втрати від вітру, штормових нагонів та внутрішніх повеней у результаті виходу Яна на сушу у Флориді та Південній Кароліні.

Коментарі