Швейцарська Swiss Re завершила перший квартал із чистим прибутком $643 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У першому кварталі швейцарська страхова група Swiss Re отримала чистий прибуток із перестрахування майна та відповідальності у розмірі $369 млн, у секторі страхування життя та здоров’я – $174 млн, у секторі корпоративних рішень – $168 млн.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Swiss Re.

Повідомляється, що сукупний чистий прибуток Групи склав $643 млн завдяки підвищенню рентабельності всіх основних напрямів бізнесу, що допомогло компенсувати збитки за ризиком природних катастроф. Роком раніше у першому кварталі Swiss Re отримала чистий збиток у розмірі $248 млн. Сукупні преміальний та комісійний дохід Групи збільшилися на 4,1% до $11,1 млрд.

Коментуючи результати першого кварталу, головний виконавчий директор Крістіан Мумменталер сказав: «Результати першого кварталу демонструють стійкість усіх наших основних напрямів бізнесу, що підтримується адекватними цінами, вищою прибутковістю інвестицій та дисципліною витрат».

Нагадаємо, швейцарська страхова група Swiss Re та французька SCOR займають вичікувальну позицію після гучного виходу зі складу учасників Альянсу Net-Zero деяких із ключових учасників.

Коментарі