Швейцарська Zurich Insurance оголошує черговий конкурс InsurTech-стартапів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Четвертий рік поспіль швейцарська страхова компанія Zurich Insurance проводить конкурс стартапів Zurich Innovation Championship для інноваційного партнерства у сфері страхових технологій.

«Чемпіонат з інновацій сприяє новому мисленню та дозволяє нам отримати доступ до ідей та рішень, яких у нас може ще не бути», – прокоментував Еріксон Чен, директор з інформаційних та цифрових технологій. «Для учасників це можливість розвивати свій бізнес і просувати технологічні рішення, які можуть допомогти задовольнити потреби клієнтів, що виникають і змінюються», – додав він.

Конкурсний відбір стартапів проходитиме за кількома категоріями, включаючи «Досвід роботи з клієнтами», «Комерційне страхування», «Партнерство у сфері дистрибуції», «Цифрова підтримка» та «Стійкий розвиток».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про те, як у рамках конкурсу Zurich Innovation Championship буде обрано 12 найкращих стартапів, кожен з яких отримає фінансування у розмірі $100 тис. Крім фінансової підтримки переможці конкурсу отримають інформаційну допомогу від фахівців Zurich.

Коментарі