Швейцарський страховик Zurich Insurance відзначає 150-річний ювілей

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Рівно 150 років тому було засновано компанію Zurich Insurance, яка стала провідним глобальним гравцем на ринку страхування та перестрахування. З моменту заснування в Цюріху компанія спеціалізувалася на страхуванні морських ризиків і мала назву Versicherungs-Verein.

Через півтора сторіччя Zurich Insurance займає одне з провідних місць на страховому ринку, пропонуючи клієнтам по всьому світу сучасні рішення у широкому спектрі ризиків. Згідно з прес-релізом Zurich Insurance, компанія за показником капіталізації посідає друге місце в Європі та сьоме у світі.

“Наше міцне фінансове становище, збалансований портфель і тверда репутація дозволяють нам відсвяткувати цю річницю з упевненістю в нашому майбутньому”, – заявив головний виконавчий директор Маріо Греко.

На відзначення ювілею 22 жовтня Zurich Insurance забезпечила безкоштовний проїзд на громадському транспорті для мешканців та гостей Цюріха. “Ця спеціальна акція демонструє нашу вдячність Цюріху – його людям, місту та кантону”, – заявили в компанії.

Коментарі