Сінгапурський стартап розробив страхове покриття для кавових фермерів В’єтнаму

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова технологічна компанія із Сінгапуру Igloo Insurance розробила параметричне індексне страхування на основі блокчейну для фермерів, які вирощують каву в Південно-Східній Азії.

У прес-релізі страховика йдеться про те, що В’єтнам та Індонезія є ключовими постачальниками кави по всьому світу. Ці країни так званого кавового поясу виробляють 30,4 млн. і 11,4 млн. мішків кави на рік відповідно.

Кліматичні ризики найчастіше стають головною загрозою для фермерів, тому Igloo збирає та відстежує дані про опади для розрахунку вимог, використовуючи заздалегідь задані значення втрат з природних причин.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Igloo раніше успішно вивів на страховий ринок програму Weather Index Insurance для фермерів, які вирощують рис. Після того, як страхова програма показала свою практичну користь, її було розширено на фермерські господарства з вирощування кави.

«Ми визнаємо масштабованість страхування Weather Index і хочемо розширити це рішення, щоб захистити більше сільськогосподарських спільнот у Південно-Східній Азії від більшої кількості індексів, таких як тайфуни та землетруси», – прокоментували в Igloo.

Коментарі