СК «Каштан» виключено з Державного реєстру фінансових установ України

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національний банк України виключив із Державного реєстру фінансових установ України страхову компанію «Каштан» у зв’язку з анулюванням у страховика всіх ліцензій на право господарської діяльності у сфері страхування.

Рішення ухвалено Комітетом з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 20 жовтня 2023 року.

«Після виключення з Державного реєстру фінансових установ страховик втрачає статус фінансової установи», – йдеться у прес-релізі НБУ.

Інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про анулювання ліцензії на провадження господарської діяльності у сфері фінансових послуг, виданої СК «Каштан» за недотримання обов’язкових нормативів. Раніше до страховика було вжито міру впливу за аналогічні порушення ліцензійних умов.

Нагадаємо, у вересні ринок небанківських фінансових установ України скоротився на 19 компаній, у тому числі ринок залишили 12 фінансових компаній, 2 страховики, 3 ломбарди, 1 страховий брокер і 3 кредитні спілки. Крім цього, у вересні ринок поповнився двома колекторськими компаніями.

Коментарі