Скандал з автодилером Bigmotor не вплинув на рекордний прибуток японських страховиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідні страхові групи Японії із сектора non-life опублікували консолідовані результати фінансового року на 31 березня.

Згідно з звітом, Tokio Marine Holdings, Sompo Holdings та MS&AD Insurance Group Holdings завершили фінансовий рік з рекордним прибутком на тлі послаблення претензій щодо ризику Covid та покращення інвестиційних показників за кордоном. Відповідно до звіту, прибуток Tokio Marine Holdings зріс на 85,7%, прибуток Sompo зріс на 1,475.1%, MS&AD – на 75%.

Згідно із заявою страхових компаній, негативний вплив скандалу із шахрайськими претензіями автодилера Bigmotor на фінансові результати був мінімальним.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Sompo Japan Insurance підтримувала співпрацю з автомобільним дилером Bigmotor, незважаючи на інформацію про можливі порушення при оформленні страхових претензій. Голова Sompo Japan Insurance Гіїчі Сіракава виступав за поновлення ділових відносин з Bigmotor, попри пропозицію інших керівників страховика провести внутрішнє розслідування щодо можливих порушень щодо страхових претензій.

Коментарі