Sompo розширюється у Великій Британії та відкриває новий офіс у Бірмінгемі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий холдинг Sompo International оголосив про відкриття нового офісу у Бірмінгемі. Це перше представництво Sompo, розміщене за межами британської столиці.

«Це значний крок уперед у створенні місцевої присутності за межами Лондона та останній етап зростання нашого регіонального портфоліо у Великій Британії. Спочатку ми зосередимося на страхуванні нерухомості та нещасних випадках, але з потенціалом додавання додаткових рядків у міру зростання офісу». – прокоментував Річард Браун, голова відділу роздрібної торгівлі нерухомістю Global Markets.

Він також сказав, що робота Sompo у Великій Британії здійснюється через брокерів у Манчестері, Лідсі, Глазго та Брістолі.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про приєднання Sompo до ініціативної групи Альянс страховиків Net Zero, що означає досягнення нульових викидів парникових газів у своїй страховій, перестрахувальній та інвестиційній діяльності у строк до 2050 року. Окрім цього, Sompo Group вже є членом аналогічної групи для керуючих активами Net Zero Asset Managers.

Коментарі