Співробітники AXA Group по всьому світу зможуть придбати акції страхової групи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для співробітників французької страхової групи пропонується можливість передплатити акції AXA Group, які були випущені в рамках збільшення капіталу.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз AXA Group, пропозиція дійсна для співробітників AXA Group та всіх її підрозділів у 37 країнах.

Кількість потенційних учасників може досягти 112 тисяч, саме стільки налічує штат глобальних представництв AXA Group. Згідно з планом Shareplan 2022, співробітникам відкриється можливість брати участь як у класичній пропозиції, так і у пропозиції «гарантія плюс».

«Ця програма, заснована на культурі AXA, відповідає прагненню наших співробітників бути тісно пов’язаними зі стратегічним вибором компанії». – Прокоментував ініціативу виконавчий директор Томас Буберл. Участь співробітників у придбанні акцій компанії практикується в AXA Group з 1993 року та проводиться щорічно.

Раніше підрозділ швейцарського страховика в Ірландії Zurich Finance (Ireland) провів успішне розміщення довгострокових цінних паперів у сумі 1 млрд фунтів стерлінгів.

Коментарі