Спроба поглинання бельгійської Ageas повторюється, але ймовірність угоди низька

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Бельгії Ageas знаходиться під пильною увагою групи інвесторів BE Group, які роблять кроки для поглинання страховика.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg. Джерела агентства повідомили, що BE Group «нещодавно звернувся до Ageas у спробі забезпечити фінансування потенційної угоди».

Це вже не перша спроба поглинання Ageas з боку BE Group, влітку 2020 бельгійський страховик відхилив пропозицію про купівлю.

«Будь-яка угода буде вважатися однією з найбільших у європейському секторі фінансових послуг, але маловідома BE Group може зіткнутися з труднощами при завоюванні зацікавлених сторін у Бельгії, де Ageas є національним чемпіоном у галузі, що жорстко регулюється», – йдеться в повідомленні Bloomberg.

На сьогоднішній день Ageas пропонує страхування майна, від нещасних випадків та життя у Бельгії, Франції та Португалії, а також страхування автотранспортних засобів у Великій Британії. Окрім цього, Ageas успішно працює на азіатському страховому ринку. Загальний обсяг преміального доходу страховика за три квартали минулого року становив 6,6 млрд євро.

Коментарі