Страхова група Allianz на 20 років скоротила термін для декарбонізації бізнесу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Викиди парникових газів у всіх бізнес-сегментах та у всіх підрозділах провідного глобального страховика Allianz будуть зведені до нульового рівня вже до 2030 року. Ранні плани декарбонізації бізнесу Allianz Group утримували дату 2050 року.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Allianz Group, з 1 січня 2023 року Група більше не інвестуватиме або гарантуватиме нові окремі або автономні нафтові та газові ризики, а також нафтогазову діяльність в Арктиці та Антарктиці. Це зобов’язання охоплює інвестиційні, страхові та інші фінансові проекти.

«Враховуючи поточну геополітичну ситуацію, у короткостроковій перспективі необхідно переглянути пріоритети надійного енергопостачання для домашніх господарств та компаній. Тепер політики мають працювати разом із бізнес-спільнотою, щоб визначити умови, які дозволять планувати, та, крім того, забезпечити прискорення використання відновлюваних джерел енергії у всьому світі», — прокоментував глава управління інвестиціями та сталим розвитком Гюнтер Таллінгер.

Раніше із подібною ініціативою виступив швейцарський страховик Zurich Insurance.

Коментарі