Страхова група Allianz підтримує освітню програму щодо ризиків землетрусів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група Allianz Group оголосила про початок трирічної освітньої програми про ефективні засоби захисту від ризику землетрусу.

Підрозділ Allianz співпрацює з неурядовою організацією з Туреччини TEGV у рамках загальнонаціональної програми підвищення поінформованості дітей про те, що робити під час та після землетрусу.

«Землетруси та афтершоки, що спустошили регіон у лютому, є одними з найсильніших стихійних лих минулого століття. Вони завдали удару рано вранці і спустошили південний схід Туреччини та північ Сирії, зруйнувавши міста і вбивши понад 46 000 людей», – йдеться у прес-релізі Allianz.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що в освітній програмі візьмуть участь 145 тисяч дітей із Туреччини. Учасники програми пройдуть тренувальні заняття на спеціальних симуляторах для отримання практичних навичок в екстремальній ситуації.

Раніше повідомлялося, що застраховані збитки від руйнувань внаслідок землетрусів у лютому цього року в Туреччині оцінюються в 86,4 млрд. турецьких лір ($4,4 млрд.).

Коментарі