Страхова група Allianz виступає інвестором у Фонді сталого розвитку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Німеччини Allianz, одна з інвесторів Фонду сталого розвитку (SDG), повідомила про успішне залучення коштів у розмірі $1,1 млрд для досягнення Цілей сталого розвитку ООН на ринках, що розвиваються і приграничних, використовуючи інноваційну модель змішаного фінансування.

Інвестиційний підрозділ Групи – Allianz Global Investors – управляє фондом SDG, а FMO Investment Management створює та управляє кредитним портфелем. Окрім Allianz, інвесторами фонду виступають FMO та Skandia, які «надають капітал для високоефективних кредитів, орієнтованих на SDG, місцевим компаніям та проектам у Латинській Америці, Азії, Африці та Східній Європі».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що фонд SDG призначений для задоволення гострої потреби в капіталі для досягнення цілей сталого розвитку в країнах, що розвиваються. Після пандемії Covid дефіцит фінансування сталого розвитку зріс на 56%, порівняно з $3,9 трлн у 2020 році.

Кошти фонду будуть використані для економічного зростання, дотримання принципів рівності та боротьби з кліматичними проблемами.

Коментарі