Страхова група Aviva уклала велику угоду з виходом на ринок Lloyd’s

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова група Aviva оголосила про покупку всього пакету страхової холдингової компанії Probitas Holdings за 242 млн фунтів стерлінгів.

Умовами угоди передбачено придбання Aviva всіх дочірніх підрозділів Probitas та однойменного синдикату на страховому ринку Lloyd’s. Згідно з заявою Aviva, ця угода суттєво розширює ринкові можливості страхової групи у секторі корпоративного та спеціального страхування.

Вихід на ринок Lloyd’s стане для Aviva «джерелом зростання, пропонуючи доступ до значних обсягів затребуваних премій, міжнародних ліцензій та ширших дистриб’юторських мереж, одночасно дозволяючи компанії отримати вигоду з існуючих можливостей андеррайтингу, брокерських відносин та капітальної бази».

У рамках цієї угоди Aviva купує 49,9% акцій Saudi Re в Probitas за 120 млн фунтів стерлінгів, що залишається предметом умов закриття, включаючи схвалення органів, що регулюють.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що закриття угоди очікується наприкінці першого півріччя, після чого управлінська команда Probitas збереже свої місця у розширеній компанії.

Коментарі