Страхова група AXA відзвітувала за півріччя і підтвердила цілі щодо прибутку на весь рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Французька страхова група AXA звітувала про результати за перше півріччя, повідомивши про зростання сукупного доходу до 55,7 млрд. євро, що на 2% перевищує аналогічний показник минулого року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сектор майнового та страхування від нещасного випадку збільшився на 7%, тоді як страхування життя AXA Group скоротилося на 3%. У Групі уточнили, що страхування здоров’я знизилося на 6% через непродовження двох великих старих контрактів, а страхування життя знизилося на 1% через нижчі премії щодо заощаджень.

Загалом у Групі високо оцінюють результати за перше півріччя та підтвердили раніше заявлені цілі на весь 2023 рік – 7,5 млрд євро чистого прибутку.

Раніше страхова група AXA оголосила про покупку компанії медичного страхування з Ірландії Laya Healthcare за 650 млн. євро. Laya займає лідируючі позиції на ірландському ринку охорони здоров’я з часткою ринку приблизно 28%, обслуговує близько 700 тисяч клієнтів та генерує страхові внески у розмірі 800 млн. євро на рік.

Коментарі