Страхова група FWD Group продовжує підготовку до лістингу у Гонконзі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Паназіатська страхова група FWD Group повідомила результати за минулий рік у рамках оголошень, зроблених сьогодні на Гонконзькій фондовій біржі, оскільки Група готується до майбутнього IPO.

Нагадаємо, після кількох невдалих спроб провести IPO у США паназіатська страхова компанія FWD планує вже у першому кварталі 2023 року вийти на Гонконзьку фондову біржу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що FWD подала відповідну заявку до лістингового комітету Гонконгської біржі. Очікувана сума залучених коштів після первинного публічного розміщення акцій становить $1 млрд.

Згідно зі звітом, FWD Group наростив операційний прибуток на 83% до $334 млн. Вартість нового бізнесу склала $823 млн, що на 29% більше за аналогічний показник минулого року.

У коментарі до звіту головний виконавчий директор Групи сказав: «Ми вийшли з пандемії сильнішою компанією, захищаючи більше людей за допомогою нашої цифрової платформи. FWD ідеально підходить для страхового сектору, що розширюється, в регіоні з величезним пробілом у захисті, високим попитом на цифрові послуги і зростаючим населенням середнього класу».

Коментарі