Страхова група FWD Group знову планує вихід на Гонконзьку фондову біржу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Паназіатська страхова група FWD Group відновлює плани підготовки до первинного публічного розміщення акцій на Гонконзькій фондовій біржі. Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на обізнані джерела.

Повідомляється, що FWD Group планує вихід на біржу із пропозицією вартістю до $9 млрд. Точний обсяг пропозиції залежить від ринкових умов на момент IPO. У цьому точні терміни виходу біржу не називаються.

«Хоча в даний час у нас немає активної заявки на лістинг і не було прийнято жодних рішень про її повторну подачу на даному етапі, ми, звичайно, продовжуємо уважно стежити за розвитком подій та умовами на ринку капіталу», – цитує Reuters заяву представника FWD Group.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що FWD Group відклала проведення первинного публічного розміщення акцій (IPO) на Гонконзькій фондовій біржі через «тривалу волатильність ринку».

Група подавала заявки на проведення IPO у США у 2021 році у спробі залучити $3 млрд, але напруженість між США та Китаєм завадила Групі вийти на біржу у Нью-Йорку. У березні 2023 року Група подала заявку на проведення IPO у Гонконгу. Очікувалося, що лістинг відбудеться у першому кварталі 2023 року на Гонконзькій фондовій біржі.

Коментарі