Страхова група VIG збільшує свою частку у спільному підприємстві в Угорщині

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша страхова група Центральної та Східної Європи Vienna Insurance Group (VIG) уклала угоду на купівлю 35% компанії VIG Magyarország Befektetesi з Угорщини. Після завершення операції частка VIG в угорській компанії збільшиться з 55% до 90%, решта 10% належатиме державній холдинговій компанії Corvinus.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Vienna Insurance Group відомо, що операцію буде закрито після погодження з регуляторами найближчими тижнями. Інші деталі правочину, включаючи вартість, не повідомляються.

«В Угорщині, як і у всіх наших країнах, ми дотримуємось довгострокової ринкової стратегії. Зворотним викупом ми наголошуємо на нашій довгостроковій прихильності до угорського ринку і сподіваємося на продовження стратегічного партнерства з угорським урядом», – прокоментував генеральний директор VIG.

Нагадаємо, у березні 2022 року після тривалого періоду блокування угоди між нідерландською Aegon та австрійською страховою групою Vienna Insurance Group (VIG) сторони оголосили про закриття транзакції. Спочатку угода про купівлю підрозділів Aegon в Угорщині, Польщі, Румунії та Туреччині зіткнулася з відмовою влади Угорщини погодити цю угоду.

Коментарі