Страхова група з Австралії QBE оптимістично оцінює результати першого кварталу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Австралії QBE Insurance Group прозвітувала про результати роботи в першому кварталі 2024 року, повідомивши про зростання преміального доходу на 2% до $7,8 млрд.

Згідно з прес-релізом QBE, без урахування підвищення ставок сукупні премії знизилися на 2% у постійній валюті через зниження преміального доходу у фермерському страхуванні та виключення з бізнес-портфеля підрозділів P&C у Північній Америці та Австралії.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що інвестиційний дохід QBE у першому кварталі становив $406 млн. Згідно з прес-релізом QBE, компанія досягла високої інвестиційної прибутковості завдяки портфелю ризикованих активів і зростаючим процентним ставкам.

За словами головного виконавчого директора Ендрю Хортона, QBE добре розпочала рік. «Ринки зберігають та підтримують динаміку валових підписаних премій, тоді як показники андеррайтингу відповідають плану».

У компанії також повідомили, що за перший квартал чиста вартість претензій щодо ризику природних катастроф склала приблизно $300 млн, що можна порівняти з резервом QBE на випадок катастроф за 1 півріччя 2024 року в розмірі $609 млн.

Коментарі