Страхова компанія Allstate зберегла сильні рейтинги та стабільний прогноз від Fitch Ratings

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинги фінансової стійкості (IFS) основних дочірніх компаній страховика із США Allstate Corporation на рівні «A» (сильний), а також рейтинги її холдингової компанії на рівні «ВВВ+» та рейтинг старшого боргу на рівні «ВВВ» . Прогноз щодо рейтингу – «стабільний».

Згідно зі звітом Fitch Rating, за рейтинговою оцінкою враховувався сприятливий профіль компанії та її дочірніх підрозділів, великий досвід в андеррайтингу та рівень капіталізації, який погіршився у 2022 році. Автори звіту також наголошують, що фінансові показники Allstate «продемонстрували ознаки нещодавньої стабільності з можливістю повернення до сприятливих історичних рівнів».

Нагадаємо, Allstate за підсумками четвертого кварталу звітувала про чистий прибуток $1,5 млрд. Цей результат свідчить про те, що компанія змогла подолати період збиткових результатів внаслідок витрат на ризик природних катастроф. Так, четвертий квартал 2022 року компанія завершила зі збитком $303 млн.

Коментарі