Страхова компанія Arch Insurance розробила інноваційне покриття ризику відміни заходів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британський підрозділ Arch Capital – Arch Insurance International (Arch) – розробив та запустив нове страхове покриття ризику скасування заходів для клієнтів з Великої Британії та Європи.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Arch відомо, що новий продукт забезпечує комплексне покриття скасування заходів, включаючи конференції та виставки, ярмарки та свята, музичні фестивалі та спортивні змагання.

Повідомляється, що Arch є першою страховою компанією, яка надає покриття скасування заходів на основі узгодженої вартості. «Ця параметрична опція забезпечує покриття до обраного ліміту, гарантуючи негайну оплату претензій після підтвердження покриття після скасування або перенесення заходу», – йдеться у прес-релізі.

Страхове покриття може доповнюватися з урахуванням конкретних потреб клієнта, включаючи ризики соціальних заворушень, вуличних заворушень, тероризму та порушення у роботі цифрових систем.

Нагадаємо, міжнародна страхова та перестрахувальна компанія Arch Capital у першому кварталі 2024 року наростила прибуток на 329 млн до $1,1 млрд.

Коментарі