Страхова компанія HDI Global збільшує виручку та прибуток за підсумками трьох кварталів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія HDI Global, що входить до складу Talanx Group, підбила підсумки за 9 місяців, повідомивши про сильне зростання виручки від страхування до 6,6 млрд євро. Сукупний коефіцієнт покращився до 92,7%, а рентабельність власного капіталу становила 13,4%, перевищивши стратегічну ціль 10%.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу HDI Global, в якому повідомляється, що доходи від страхування зросли на 10% у річному обчисленні до 6,6 млрд євро завдяки зростанню в секторі майнового страхування.

Прибуток від страхових послуг зріс до 481 млн євро проти 275 млн євро роком раніше. Цьому сприяла «нижча частота великих збитків, і навіть зростання відсоткові ставки, що призвело до позитивного ефекту дисконтування резервів у разі збитків». Консолідований операційний прибуток зріс до 293 млн євро проти 271 млн євро минулого року.

«Результати показують, що ми постійно передбачуваний і фінансово сильний партнер у часи трансформації», – прокоментував генеральний директор Едгар Пульс.

Коментарі