Страхова компанія Intact завершила перший квартал із сильними результатами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія із Канади Intact Financial представила результати за перший квартал 2024 року. У звітному періоді чистий прибуток Intact склав CA$673 млн, що на 79% перевищує результат аналогічного періоду 2023 року.

Чистий операційний прибуток Intact на акцію виріс на 19% до $3,63, завдяки зростанню премій та сильним інвестиційним результатам.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт Intact, преміальний дохід компанії зріс на 6% до CA$5,1 млрд, дохід від андеррайтингу збільшився на 12% до CA$687 млн, інвестиційний дохід становив CA$380 млн (+29%).

Генеральний директор Intact Чарльз Бріндамур, коментуючи результати першого кварталу, сказав: «У цьому кварталі ми знову досягли хороших результатів завдяки вкладу всіх сегментів, що призвело до середньої рентабельності капіталу та сталого зростання балансової вартості/…/Завдяки нашому сильному балансу та основному бізнесу ми знаходимося на шляху до того, щоб згодом збільшити чистий операційний прибуток на акцію на 10% на рік та перевершити рентабельність власного капіталу галузі як мінімум на 500 базисних пунктів».

Коментарі