Страхова компанія RSA створює спеціальну спільноту для колишніх військовослужбовців

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Великої Британії RSA стала підписувачем Угоди про збройні сили (Armed Forces Covenant), взявши на себе зобов’язання сприяти реалізації урядових зобов’язань перед військовослужбовцями та членами їхніх сімей.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що підписання документа означає солідарність з урядовою ініціативою щодо військовослужбовців «ставитися справедливо та з повагою у спільнотах, економіці та суспільстві, яким вони служать своїм життям».

Компанія RSA, як роботодавець для військовослужбовців у відставці або членів їхніх сімей, також створить професійну відкриту групу для всіх, хто пов’язаний із збройними силами, та для тих, хто цікавиться впливом та проблемами, з якими може зіткнутися ця спільнота. Керувати такою спільнотою будуть колишні військовослужбовці, а нині співробітники RSA.

«Підписавши Угоду, ми доводимо нашу прихильність до підтримки спільноти збройних сил, гарантуючи, що у нас є потрібні люди для створення постійного керівництва та політики для сімей, партнерів, ветеранів та тих, хто служить», – прокоментував керівник проекту в RSA.

Коментарі