Страхова компанія США Prudential повертається до прибуткового результату за другий квартал

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова компанія США Prudential Financial підбила підсумки другого кварталу 2023 року, повідомивши про чистий прибуток у розмірі $511 млн у порівнянні з чистим збитком у розмірі $1,01 млрд за аналогічний період 2022 року.

Скоригований операційний прибуток Prudential після оподаткування склав $1,087 млрд або $2,94 на звичайну акцію в порівнянні з $895 млн або $2,34 на акцію за другий квартал минулого року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу компанії відомо, що компанія знизила прибутковість в інвестиційному секторі до $179 млн проти $206 млн роком раніше. Це сталося внаслідок нижчих комісійних за керування активами, зумовлених чистим відтоком і зростаючими ставками, а також вищими витратами.

«Ми продовжуємо реалізовувати нашу стратегію щодо зниження чутливості ринку та інвестувати у підприємства, які підтримують наше довгострокове зростання», – прокоментував Чарльз Лоурі, голова та головний виконавчий директор Prudential. «Ми, як і раніше, впевнені, що наша стратегія/…/дозволить Prudential стати світовим лідером у розширенні доступу до інвестицій, страхування та пенсійного забезпечення», – продовжив він.

Коментарі