Страхові брокери Великої Британії закликають уряд знизити податок на страхові премії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Асоціація британських страхових брокерів (BIBA) закликає уряд у разі внесення поправок до бюджету знизити податок на страхові премії (IPT) з 12% до 10%.

У зверненні BIBA йдеться про доцільність звільнити від податку IPT багатоквартирні житлові будинки, що вимагають відновлення облицювання, а також привести IPT зі страхування туристичних поїздок у відповідність до стандартної ставки, «поклавши кінець аномалії, за якої застосовується ставка 20%».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу BIBA відомо, що вимоги профільної асоціації націлені на пом’якшення наслідків кризи вартості життя та захист споживачів та бізнесу.

BIBA також закликало звільнити кіберстрахування від IPT, оскільки низький рівень оплати з боку підприємств потенційно може призвести до серйозного ризику для британських фірм.

«Останнім часом з’явилося багато історій про те, що підприємства та споживачі скорочують рівень свого страхового покриття або, у крайніх випадках, повністю скасовують покриття, і ми вважаємо, що ці заходи матимуть значення», – прокоментував Грем Трудгілл, виконавчий директор BIBA.

Коментарі