Страхові компанії «Альфа Страхування» та «Мотор-Гарант» виключені з Державного реєстру

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національний банк України виключив із Державного реєстру фінансових установ України дві страхові компанії – «Альфа Страхування» та «Мотор-Гарант».

Рішення ухвалено на засіданні Комітету з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 27 грудня 2023 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу НБУ відомо, що рішення ухвалене після анулювання ліцензій на право провадження діяльності у сфері страхування. “Після виключення з Державного реєстру фінансових установ зазначені страховики втрачають статус фінансової установи”, – йдеться у прес-релізі НБУ.

Національний банк України анулював усі ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг у сфері страхування страховим компаніям «Альфа Страхування» та «Мотор-Гарант».

Рішення ухвалено Комітетом з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 14 грудня 2023 року.

Раніше Національний банк України також анулював усі ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг у сфері страхування страхової компанії «ПРЕМ’ЄР АЛЬЯНС». Страхова компанія також виключена із Державного реєстру фінансових установ України.

Коментарі