Страхові компанії зазнають великих втрат через природні катастрофи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Лише за один місяць збитки страхової компанії зі США Allstate за ризиком природних катастроф становили $885 млн. У квітні цей показник становив $799 млн.

Як стало відомо інтернет ресурсу УкрСтрахування, протягом травня 2023 року компанія Allstate зазнала збитків у зв’язку з 12 подіями природного катастрофічного характеру. Найбільш сильними та руйнівними стали дві події, що супроводжувалися ураганним вітром та градом, збитки від яких становили 70% усіх понесених витрат компанії.

Раніше австралійська IAG заявила, що очікує цього року високий обсяг претензій щодо ризику природних катастроф. «Втрати від природних ризиків очікуються понад норму, і, мабуть, перевищують позначку 2,9 мільярда доларів, що передбачає збитки понад бюджет як мінімум на 300 мільйонів доларів», — йдеться в прес-релізі компанії.

Нагадаємо, найгіршим за всю історію називають фахівці сезон лісових пожеж у Канаді цього року. Згідно з прогнозом Федерального агентства природних ресурсів Канади, пожежі будуть активними до вересня, а поки що десятки тисяч людей із постраждалих районів змушені евакуюватися.

Коментарі