Страхові виплати отримали авіакомпанії ще за 7 літаків, затриманих у росії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Державний російський авіаперевізник «Аерофлот» зробив чергові та остаточні виплати за страховими претензіями за 7 лізингових авіалайнерів. Про це повідомляє “Аерофлот” без зазначення додаткових деталей.

Раніше інтернет ресурсу УкрСтрахування повідомляв, що лізингова авіакомпанія GA Telesis змогла врегулювати претензії щодо авіалайнерів, які утримуються в російських аеропортах після санкцій через повномасштабне вторгнення в Україну. Авіакомпанія із США GA Telesis отримала відшкодування від російської страхової компанії НСК за два літаки, які перебувають у лізингу у російського авіаперевізника.

Також дочірня компанія ірландського авіаційного оператора AerCap – Celestial Aviation Services – отримала понад $500 млн страхового відшкодування за літаки компанії, що утримуються в російських аеропортах.

Раніше Компанія з Дубліна SMBC Aviation Capital отримала грошову компенсацію у розмірі $710 млн за авіалайнери, які раніше передані російській державній компанії «Аерофлот» у лізинг.

AerCap та російська авіакомпанія «Аерофлот» домовилися про виплату дублінської авіакомпанії $645 млн у вигляді страхового відшкодування за лізингові літаки та двигуни.

Коментарі