Страхові виплати внаслідок тайфунів у Гонконгу перевищать рекордні $500 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для страхової галузі Гонконгу події природного катастрофічного характеру коштуватимуть сотні мільйонів доларів. Цього сезону вже зафіксовано 9 тайфунів, одному з яких присвоєно категорію супертайфуну.

За оцінками аналітиків Bloomberg Intelligence, страхові виплати в результаті руйнівних тайфунів можуть перевищити рекордні $500 млн. При розрахунку враховувалися потенційні збитки від тайфуну Койну, який найближчим часом досягне Гонконгу і стане десятим цього року.

Раніше на місто обрушився тайфун Саола, спричинивши найсильніший за 10 років шторм. Як повідомляв інтернет ресурс УкрСтрахування, на південну частину острова Тайвань обрушився супертайфун Саола, принісши з собою сильний вітер та сильні дощові опади. Через ризики, пов’язані з тайфуном Саола, скасовано авіаційні рейси, закрилися школи та офіси.

Наприкінці серпня тайфун Саола обрушився на Філіппіни, де понад 50 тисяч людей змушені були евакуюватися, а школи та підприємства зупинили роботу. Відомо, що майже 200 населених пунктів Філіппіни постраждали від затоплення.

Коментарі