Страховий брокер Aon отримав оптимістичний прогноз від аналітиків Moody’s

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s підвищило до «позитивного» прогноз страхового брокера Aon. Раніше цей показник був на рівні “стабільний”.

Позитивний прогноз для Aon обумовлений покращенням прибутковості компанії, її фінансової стійкості та грамотним розподілом капіталу.

Згідно з звітом Moody’s, рейтинги відображають «присутність Aon на світовому ринку, його досвід у наданні консультацій та рішень для клієнтів у галузі ризику, здоров’я та добробуту, його диверсифікацію за типами клієнтів, продуктами та регіонами».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що страховий ринок Lloyd’s, глобальний страховий брокер Aon та страхова група Vienna Insurance Group оголосили про партнерство у перестрахування проектів, пов’язаних із відновленням України.

Згідно із заявою сторін, «у рамках приватного фінансування між Великобританією та Україною, Lloyd’s і Aon зобов’язалися надати прискорений доступ до додаткових закордонних перестрахувальних потужностей, щоб підтримати як міжнародні, так і вітчизняні компанії, що працюють в Україні, схильні до виробничих і будівельних ризиків, без урахування прикриття».

Коментарі