Страховий брокер Gallagher купує ще одного страховика на ринку США

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Gallagher повідомив про досягнуту домовленість на купівлю компанії зі штату Луїзіана (США) Cadence Insurance, яка є дочірньою для Cadence Bank.

У Gallagher традиційно не називають вартість покупки та інші деталі угоди. Відомо, що закриття угоди відбудеться на кінець року після отримання необхідних регуляторних погоджень.

Компанія Cadence Insurance спеціалізується на комерційному страхуванні майнових ризиків у південних штатах США.

«Cadence Insurance — це агенція з сильними нішевими можливостями у сфері будівництва та нерухомості. Завдяки схожій культурі, високопродуктивній команді та значній присутності на південному сході компанія Gallagher відкриває величезні можливості для довгострокового зростання», – прокоментував генеральний директор і президент Gallagher.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про купівлю брокером Gallagher страховика з Арізони у сфері будівництва для приватних та корпоративних клієнтів The Coverage Pro. Інші придбання Gallagher у США, про які повідомлялося, – Ace Commercial Insurance Center та Hartley Cylke Pacific Insurance Services з Каліфорнії, Altman Insurance Services зі штату Кентуккі.

Коментарі