Страховий брокер Gallagher оголосив про покупку ще однієї компанії у штаті Техас (США)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Arthur J. Gallagher продовжує розширювати свою географічну присутність, цього разу – на ринку США.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що дочірня компанія страхового брокера – Risk Placement Services (RPS) – придбала компанію RHP General Agency, розташовану у штаті Техас (США). Техаська компанія спеціалізується на страхуванні житлової нерухомості як ліцензований керуючий агент.

«RHP – шановне агентство, яке розширює наші можливості в області житлової нерухомості і надає широкі можливості для перехресного продажу», – прокоментував угоду глава Arthur J. Gallagher.

Нагадаємо, минулого місяця Arthur J. Gallagher оголосив про купівлю страхової компанії Boley-Featherston Insurance у Вічіто-Фолс, штат Техас.

Раніше повідомлялося про угоду Arthur J. Gallagher у сфері консалтингових послуг для пенсійного накопичувального страхування на ринку Швеції. Брокерська компанія підписала угоду про придбання партнерських часток BCHR Holdings (Buck) за $600 млн. Очікується, що операцію буде закрито у першій половині 2023 року за умови отримання схвалення регулюючих органів.

Коментарі