Страховий брокер Gallagher придбав дві компанії у штаті Флорида (США)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Arthur J. Gallagher повідомив про придбання двох компаній зі штату Флорида (США): Specialty Risk Management Services та Private Client Insurance Services.

Перша компанія спеціалізується на менеджменті програм страхування майнових ризиків для підприємств по всьому штату. Інша компанія – Private Client Insurance Services – надає послуги асоціаціям домовласників, підприємствам та приватним особам за широким спектром страхових послуг.

Деталі правочину, включаючи вартість, не повідомляються.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що новим придбанням міжнародного страхового та перестрахувального брокера Gallagher стала компанія зі штату Айова Horak Insurance. Компанія надає послуги комерційним та особистим клієнтам, а також фермам у східній та центральній частині штату Айова.

Нагадаємо, за підсумками 2023 року міжнародна страхова брокерська компанія Arthur J. Gallagher повідомила про сукупу виручку у розмірі $9,9 млрд. У 2022 році цей показник становив $8,4 млрд. У секторі брокерських послуг виручка склала $8,6 млрд, в управлінні ризиками – $1,3 млрд.

Коментарі