Страховий брокер Gallagher продовжує купувати компанії у США

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Arthur J. Gallagher зробив чергове оголошення про угоду на ринку США.

Йдеться про купівлю компанії зі штату Кентуккі Altman Insurance Services, яка надає брокерські та консалтингові послуги з виплат співробітникам як великих, так і малих груп підприємств у Кентуккі, Індіані, Огайо та Теннессі. Вартість та інші умови угоди не повідомляються.

Дж. Патрік Галлахер-молодший, президент і генеральний директор прокоментував: «Altman Insurance Services – це шановане агентство з сильною культурою, яке розширить наші можливості».

Нагадаємо, за минулий місяць страховий брокер оголосив про укладання трьох угод на ринку США. Інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Gallagher уклав угоду на купівлю компанії з Массачусетсу Eastern Insurance. Компанія спеціалізується на наданні комплексного страхування комерційної нерухомості, страхування ризику нещасного випадку та особистого страхування.

Пізніше страховий брокер оголосив про купівлю Ace Commercial Insurance Center працює у Південній Каліфорнії та компанії Hartley Cylke Pacific Insurance Services, роздрібного брокера з Каліфорнії.

Коментарі