Страховий брокер Gallagher створює європейський хаб ринків капіталу у Франції

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Державні регулятори Франції – ACPR та AMF – видали дозвіл підрозділу страхового брокера Gallagher Securities на створення нової європейської компанії Gallagher Securities Europe SAS, яка виконуватиме функції спеціалізованого центру ринків капіталу.

У прес-релізі Gallagher говориться, що цей крок знаменує важливу віху, оскільки Gallagher Securities стає першим великим перестрахувальним брокером, який створив спеціалізований центр ринків капіталу в континентальній Європі.

Дірк Спеннер, керуючий директор Gallagher Re у регіоні EMEA, підкреслив, що загальноєвропейська ініціатива спрямована на надання допомоги клієнтам у доступі до ефективних рішень щодо передачі ризиків для підтримки їхніх портфелів та стратегічних пріоритетів.

За його словами, створення європейського хаба, що поєднує можливості ринків капіталу з більш широкими послугами з управління ризиками, брокерськими, аналітичними та консультаційними послугами, відповідає прагненню Gallagher Re задовольняти потреби клієнтів та амбіції зростання.

Раніше Gallagher оголосив про створення страхового хабу у Тайвані.

Коментарі