Страховий брокер Gallagher тепер працює на ринку Туреччини під своїм брендом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова брокерська компанія Gallagher оголосила про ребрединг свого підрозділу в Туреччині, який був придбаний рік тому. Тепер вона змінить назву з Brokers House у Gallagher.

Згідно із заявою Gallagher, ринок Туреччини є стратегічним страховим центром між Азією та Європою, тому для компанії важливо бути представленою під своєю торговою маркою.

«Присутність Gallagher у Туреччині – це важливий крок, оскільки ми продовжуємо розширювати нашу діяльність як у Європі, так і в Азії», – прокоментувала глава підрозділу Gallagher у Європі, Близькому Сході та Азії Вів’єн Уейд. За її словами, для роботи в Туреччині буде залучено фахівців, які використовують багатий досвід Gallagher.

Нагадаємо, у листопаді минулого року угода зі злиття страхового брокера Arthur J Gallagher (AJG) та перестрахувального підрозділу Willis Towers Watson за $3,25 млрд отримала схвалення британського регулятора. Після отриманого регуляторного узгодження та повного завершення угоди вартістю $3,25 млрд перестрахувальний брокер Willis Re називається Gallagher Re.

Коментарі