Страховий брокер Howden Group повідомляє про нове придбання у Манчестері

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Howden оголосив про покупку Reich Insurance Group, яка є однією із найбільших страхових брокерських компаній Великобританії.

Згідно з прес-релізом Howden Group, штаб-квартира Reich розташована в Манчестері, її валовий дохід становить понад 100 млн. фунтів стерлінгів.

Компанія пропонує повний спектр страхових рішень як для приватних осіб, так і для підприємств, від малих та середніх підприємств до великих корпорацій, що спеціалізуються в галузі нерухомості, будівництва, життя та охорони здоров’я.

Коментуючи угоду, Пітер Блан, виконавчий голова Howden UK & Ireland, сказав: «Усі наші обговорення були зосереджені на майбутньому і на тому, як команда Reich впишеться в бізнес Howden, і відповідь полягає в тому, що це ідеальний збіг».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Howden протягом 2022 року завершила 31 стратегічне придбання. Згідно з Howden, професійна команда Групи протягом року поповнилася тисячею нових співробітників. Очевидно, зростання кількості співробітників стало результатом численних угод, які провела Howden Group минулого року.

Коментарі