Страховий брокер Howden придбав компанію із Шотландії Laurie Ross Insurance

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Howden оголосив про покупку компанії із Шотландії Laurie Ross Insurance. Ця угода продовжує низку інших придбань страхового брокера, про які інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв раніше.

Згідно з прес-релізом Howden, компанія Laurie Ross Insurance спеціалізується на наданні широкого спектру страхових послуг, включаючи страхування автомобілів, домоволодінь, бізнесу через особисті та комерційні лінії.

«Це фантастичний бізнес, і з культурної точки зору він ідеально підходить, оскільки ми обоє прагнемо надавати консультаційні послуги на місцевому рівні, які радують наших клієнтів, а також працювати з місцевими спільнотами та підтримувати їх», – прокоментувала генеральний директор Howden Consumer and Local Commercial .

Деталі правочину, включаючи її вартість, не повідомляються.

Нагадаємо, страховий брокер Howden зміцнив свої позиції на скандинавському ринку із покупкою норвезького страховика Arctic Insurance AS. Це придбання відбиває прагнення Howden інвестувати у професійний досвід місцевих фахівців та власних глобальних можливостей для клієнтів на місцевих ринках. Вартість угоди та інші деталі не повідомляються.

Коментарі