Страховий брокер Howden уклав угоду на ринку перестрахування Швейцарії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Howden оголосив про покупку спеціалізованого перестрахувального брокера зі Швейцарії Haakon AG. Вартість та інші деталі угоди не повідомляються.

У прес-релізі Howden йдеться, що ця угода стане дев’ятим придбанням Howden у Швейцарії за два роки, що додасть додаткового імпульсу амбітній стратегії зростання і підкреслить позицію Howden як домівки для незалежних брокерів усередині країни та по всій Європі.

«Об’єднання з перестрахувальними брокерами, що найбільш швидко ростуть у світі, дає нам масштаб, глибину талантів і можливості розподілу, щоб продовжувати позиціонувати наш бізнес для довгострокового успіху. Ми з нетерпінням чекаємо можливості написати наступний розділ разом з нашими новими колегами з Howden Tiger та Howden Switzerland», – прокоментували у Haakon.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про купівлю Howden компанії з Перу Contacto Corredores de Seguros SA (Contacto). Основними напрямками діяльності Contacto є страхування майнових ризиків та пільги для працівників у сфері видобутку дорогоцінних металів.

Коментарі