Страховий брокер Howden за три роки інвестував 5 млрд фунтів у нові придбання

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Howden Group Holdings планує нові інвестиції на ринку злиття та поглинання. Для цього Howden залучив понад $875 млн фунтів стерлінгів позикових коштів через розміщення облігацій та кредитних ліній.

Згідно з прес-релізом Howden, після оголошення орієнтовних результатів за 2022 рік про виручку у розмірі понад 2 млрд фунтів стерлінгів, досягнутої як за рахунок сильного органічного зростання (19% у 22 фінансовому році, 19% у 21 фінансовому році), так і за рахунок злиття та поглинання, нові інвестиції віщують початок наступного етапу розвитку Howden.

«Після того, як ми інвестували 5 млрд. фунтів стерлінгів за останні три роки, ми залучили ще 1 млрд. фунтів стерлінгів, що дає нам фінансову вогневу міць для прискорення темпів», – прокоментував плани компанії її генеральний директор.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що компанія протягом минулого року завершила 31 стратегічне придбання, у тому числі TigerRisk, яке в поєднанні з купівлею March RS збільшує виторг Групи до більш ніж 2 млрд фунтів стерлінгів.

Коментарі