Страховий брокер WTW оголосив про покупку італійської агенції AIMUW

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий та перестрахувальний брокер WTW оголосив про купівлю AIMUW, спеціалізованого керуючого генерального агента в Італії.

Згідно з прес-релізом WTW, угода відображає стратегію компанії з інвестування у високопродуктивний бізнес та вивчення зростаючого зв’язку між ризиком і капіталом, підкреслюючи при цьому її відданість та амбіції щодо розвитку свого оптового бізнесу на італійському ринку.

Інші деталі правочину, включаючи її вартість, не повідомляється.

Інтернет ресурсу Укрстрахування відомо, що закриття угоди заплановано на січень 2024 року після погодження з регуляторами.

«Цей крок є подальшим підтвердженням стратегії зростання WTW в Італії, і я впевнений, що додавання AIMUW створить стратегічну цінність для портфеля WTW і принесе безпрецедентну цінність для наших клієнтів та італійського ринку», – прокоментував представник WTW.

Раніше інший страховий та перестрахувальний брокер Aon оголосив про укладання угоди з продажу прав своїх бізнес-підрозділів у Нідерландах компанії BlackFin Capital Partners. Згідно з прес-релізом Aon, угода відповідає стратегії, спрямованій на оптимізацію бізнес-портфеля.

Коментарі