Страховий холдинг FWD Group планує наступного року провести лістинг на $1 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Первинне публічне розміщення акцій паназитського страхового холдингу FWD відбудеться не раніше 2023 року, оскільки волатильність ринку може стати на заваді успішному лістингу. Про це стало відомо агентству Bloomberg із посиланням на обізнані джерела.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що FWD Group після слухань на лістинговому комітеті Гонконгської фондової біржі отримав необхідний дозвіл для проведення свого первинного публічного розміщення акцій. Проте вже за кілька днів з’явилася інформація про перенесення IPO на більш сприятливу дату.

Наразі фахівці FWD Group працюють над новою заявкою, яку подадуть до лістингового комітету наступного тижня. У документах буде представлено результати Групи за перше півріччя. У FWD Group планують залучити в результаті IPO щонайменше $1 млрд.

Нагадаємо, у грудні минулого року FWD Group офіційно відмовилася від лістингу в Нью-Йорку, зробивши вибір на користь Гонконгської фондової біржі. Цей крок зумовлений низьким інтересом інвесторів та бюрократичними перешкодами з боку регулюючих органів як США, так і Китаю.

Коментарі