Страховий холдинг Sompo відкриває представництво в іспанській столиці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий холдинг Sompo International оголосив про відкриття свого представництва у Мадриді. Це відбудеться 1 липня та стане ще одним кроком на шляху до розширення на страховому ринку Іспанії.

«Маючи офіси в Барселоні, а тепер і в Мадриді, ми матимемо дві сильні платформи, за допомогою яких ми зможемо краще обслуговувати іспанський ринок. Враховуючи багатий кадровий резерв, Мадрид також прийме в себе команду експертів Sompo International, що росте», – прокоментував регіональний менеджер Джеймі Канельяс.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про відкриття нового офісу Sompo у Бірмінгемі та про розширення діяльності страхового холдингу у Швейцарії.

Нагадаємо, у рамках покращення корпоративної культури Sompo пропонує своїм співробітникам розширювати професійні навички шляхом переорієнтації на інші види діяльності. Згідно з заявою Sompo, деяким категоріям працівників пропонується оформити тривалу відпустку, щоб попрацювати за межами компанії, наприклад, у некомерційних організаціях чи стартапах.

Коментарі