Страховий холдинг Tokio Marine поки що відстає від світових лідерів щодо кліматичних зобов’язань

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Кліматичні зобов’язання міжнародного страхового холдингу з Японії Tokio Marine недостатні, щоб відповідати глобальним стандартам. Таку думку висловлюють екологічні активісти Insure Our Future.

У прес-релізі організації йдеться: «Tokio Marine має посилити свої обмеження на нафту та газ, щоб наздогнати своїх 13 глобальних колег, включаючи Allianz та Swiss. Re та Munich Re».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що 30 вересня 2022 року Tokio Marine оприлюднила перелік зобов’язань, спрямованих на скорочення інвестиційної та страхової підтримки проектів із видобутку бітумінозних пісків, розвідки нафти та газу в районі Арктики.

«Tokio Marine входить до десятки найбільших світових компаній зі страхування майна та нещасних випадків у нафтогазовому секторі, які страхують одні з найспірніших проектів з видобутку викопного палива по всьому світу», – йдеться у повідомленні Insure Our Future.

Раніше повідомлялося, що Tokio Marine набула членства в екологічній групі страховиків Net Zero Insurance Alliance, зобов’язавшись не пізніше 2050 року домогтися нульового вуглецевого сліду у своїх операційних та виробничих процесах.

Коментарі